Beneficii Angajat2017-11-01T12:19:40+00:00

Beneficii Angajat

Îmbină armonios lucrul la birou cu pauzele de relaxare!

Pentru că știm cât de importantă este părerea angajaților tăi în momentul în care decizi să faci o schimbare atât de importantă, precum relocarea sediului companiei, venim în ajutorul tău cu o serie de beneficii, pe care le poți expune angajaților pentru a le demonstra că această schimbare este benefică atât pentru ei, cât și pentru companie.

Transport gratuit

Acum nu trebuie să te mai gândești cu ce mijloc de transport ajungi la locul de muncă. Tu decizi locul și ora plecării spre briou.

Transport Gratuit

Sport

Pentru o viață activă și sănătoasă, profită de reducerea de 15% oferită de Club Transilvania pentru toate jocurile de echipă fotbal, baschet, volei și tenis, iar dacă preferi clasele de aerobic, fitness sau arte marțiale, beneficiază de abonamente exclusiviste oferite de Fabrica de Sport!

Bar și restaurant

Pralina îți oferă atât produse de patiserie, cât și specialități culinare gustoase, iar Yamba te răsfață cu produse fresh, vegetariene, vegane și raw.

Profită de facilitățile Novis Plaza!

Rastel biciclete

Lasă-ți bicicleta într-un loc sigur, supravegheat video, în rastelul pentru biciclete din cadrul Novis Plaza. Dacă ajungi la birou cu serviciul de biciclete Cluj Bike, stația de biciclete este la 1 minut distanță de birou.

Rastel Biciclete

Recreere și socializare

Piazzetta este locul ideal pentru o gură de aer proaspăt și o pauză recreațională. De asemenea, poți alege spațiul special amenajat de la etajul 1 al corpului A, pentru a socializa.

Atrium

Amenajează-ți terasa!

Îți punem la dispoziție un spațiu de pe terasa de la etajul 4 a corpului A pe care îl poți amenaja cum îți dorești!

Terasa

Incă nu ești convins?

Fă-ne o vizită pentru a descoperi toate avantajele pe care Novis Plaza ți le pune la dispoziție!

Vino să ne cunoaștem!