Beneficii Angajator2017-11-16T12:08:36+00:00

Beneficii Angajator

Descoperă avantajele Novis Plaza!

Ca angajator, este important să alegi clădirea de birouri care se adaptează cel mai bine nevoilor tale, îți oferă toate posibilitățile de dezvoltare și creștere pe toate planurile.

Chirie avantajoasă

În comparație cu prețurile chiriilor pe piața clujeană, ceea ce diferențiază Novis Plaza de celelalte clădire de birouri clasa A este raportul calitate-preț. Îmbinăm costuri rentabile de închiriere a spațiului de birouri cu avantajele și facilitățile specifice acestui tip de clădire.

Chirie Avantajoasa

Locuri de parcare

Scapă de problema locurilor de parcare! Novis Plaza pune la dispoziție 300 de locuri de parcare pentru tine și angajații tăi.

Parcare

Transport gratuit

Îți oferim transport gratuit pentru angajați. Tu ești cel care stabilește punctul de plecare și orarul!

Transport Gratuit

Avantajele clădirii de birouri clasa A – Novis Plaza

Iluminat LED

Iluminatul LED te ajută să economisești. Într-un an, pentru un spațiu de 1.000 mp, costul facturilor de energie electrică, scade cu 40%

Iluminare Led

Lumină naturală

Datorită atriumului generos, lumina naturală pătrunde în clădire și ajută la sporirea productivității angajaților cu 15%.

Atrium

Terasă amenajată

Indiferent de motivul de sărbătoare, terasa amenajată de la etajul 4 a Corpului A, permite organizarea oricărui timp de eveniment și personalizarea acestuia după propriul plac.

Terasa Amenajata

Bucură-te de facilitățile Novis Plaza

Securitate

Accesul în clădire se face doar pe bază de cartelă, iar camerele de luat vederi sunt amplasate strategic pentru o imagine cât mai extinsă a împrejurimilor clădirii și spațiilor comune din interiorul clădirii.

Securitate

Echipă de administrare proprie

Echipa noastră de administrare Novis Plaza te ajută să rezolvi orice inconveniență în cel mai scurt timp și fără probleme!

Echipa Administrare

Stații pentru mașini electrice

Punem la dispoziția chiriașilor Novis Plaza, 2 locuri de parcare destinate încărcarea mașinilor electrice.

Masini Electrice

Incă nu ești convins?

Fă-ne o vizită pentru a descoperi toate avantajele pe care Novis Plaza ți le pune la dispoziție!

Vino să ne cunoaștem!