Dezvoltator2017-11-08T16:03:43+00:00

Transilvania Construcții

Proiecte construite la cele mai înalte standarde!

Clădirea de birouri Novis Plaza este readusă la viață de către dezvoltatorul Transilvania Construcții, o companie dinamică, cu experiență vastă în domeniul proprietăților imobiliare și care s-a remarcat pe piața Clujeană prin abilitatea de a satisface cerințele chiriașilor. În dezvoltarea fiecărui proiect, se urmărește atingerea celor mai mari grade de sustenabilitate, siguranță și confort.

Înființată în anul 1991, Transilvania Construcții este o afacere de familie care dezvoltă, deține și administrează proiecte industriale și clădiri de birouri. Suprafața proprietăților deținute și administrate este de peste 150.000 de metri pătrați, ocupată de peste 100 de chiriași. Nevoile chiriașilor sunt pe primul loc, de aceea se păstrează o legătură strânsă cu aceștia pentru a le îndeplini dorințele de expansiune, restrângere sau construcții la comandă.

Dorindu-se transparența în relația cu acționarii și partenerii, Transilvania Construcții este cotată la bursa de valori București.

Află mai multe despre dezvoltatorul Transilvania Construcții, proiecte și portofoliu, accesând website-ul: www.transilvaniaconstructii.ro

Transilvania Constructii Logo