Cea mai inovativa cladire de birouri din Cluj-Napoca

 

Cum ajungi la Novis Plaza?

Serviciu UNIC in Romania

Transport privat asigurat

Afacerea ta si angajatii tai merita o experienta cu adevarat perfecta, Novis Plaza se gandeste la modalitatile in care tu vei calatori catre birou. Deoarece ne pasa de bunastarea angajatilor tai, le oferim transport privat asigurat de la Novis Plaza catre un punct de legatura central.
Noi ne ocupa de confortul lor si al tau, acest serviciu este oferit in costul chiriei lunare!

Smart cities have smart office buildings!

Programeaza o intalnire si afla mai multe!

Descopera Novis Plaza

Locatia de Business Perfecta

Novis Plaza este o locatie de business high-end, aflata in apropierea celor mai importante puncte ale orasului Cluj-Napoca. Deschiderea, conexiunile si conceptul pe care se bazeaza Novis Plaza iti cresc exponential performanta in business.

Acum ai la dispozitie un Ecosistem Urban Evoluat cu toate serviciile specifice cladirilor de birouri clasa A: cafeterii, restaurante si cluburi de fitness insotite de servicii administrative oferite pe intreaga perioada contractuala. Acum ai la dispozitie excelenta contemporana in business!

In apropiere

Incubator de Afaceri

Novis Plaza este o locatie de business high-end, un Ecosistem Urban Evoluat si complex, aflat in apropierea celor mai importante puncte ale orasului Cluj-Napoca, in care gasesti urmatoarele sectoare de business:

Fii eco si vino la Novis Plaza cu

Transportul public

Fa economie de timp, evita traficul din orele de varf si asigura-te ca ajungi la birou in cel mai scurt timp posibil. Fii eco, fii performant!

Descarca Orarul liniei 37 de aici