Povestea Novis Plaza2019-07-04T10:11:11+00:00

Novis Plaza

De la ruină la o clădire de ultimă generație

Mulți dintre cei care iau traversat Tăietura Turcului își amintesc de imaginea dezolantă a unei clădiri părăsite la marginea drumului, într-un decor deprimant și neînsuflețit. Un peisaj gri, care nu se potrivea cu imaginea orașului Cluj-Napoca, un oraș dezvoltat, plin de viață și dinamic.

În anul 2016, dezvoltatorul Transilvania Construcții a văzut potențialul acestei clădiri și a decis să o salveze și să transforme acest loc într-un concept nou, inovator și atractiv, care să se ridice la cele mai înalte standarde.

Astfel a luat naștere Novis Plaza, un proiect de regenerare urbană, cu o arhitectură distinctivă, ce încorporează elemente și tehnologii de actualitate. Clădirea se încadrează în Clasa A, fiind recondiționată și amenajată cu scopul de a oferi atât angajatorilor, cât și angajaților un spațiu aerisit, cu lumină naturală ce sporește creativitatea și productivitatea; dispune de spații verzi, terasă amenajată și locuri speciale pentru relaxare și socializare. Este perfectă pentru companii de dimensiuni medii și mari, care urmăresc îmbunătățirea stării de bine a angajaților și garantarea un mediu propice pentru a excela în business.