Povestea Novis Plaza2017-11-08T14:19:57+00:00

Povestea Novis Plaza

De la ruină la clădire de ultimă generație

Mulți dintre cei care în ultimii 4 ani au traversat Tăietura Turcului, sigur își amintesc de imaginea dezolantă a unei clădiri uriașe părăsite la marginea drumului, într-un decor deprimant și neînsuflețit. Un peisaj gri, care nu se potrivea cu imaginea orașului Cluj-Napoca, un oraș dezvoltat, plin de viață, dinamic și în continuă mișcare.

În anul 2016 Dezvoltatorul Transilvania Construcții a văzut potențialul acestei clădiri și a decis să o salveze și să transforme acest loc într-un concept nou, inovator și atractiv, care să se ridice la cele mai înalte standarde.

Astfel a luat naștere Novis Plaza, un proiect de regenerare urbană, cu o arhitectură distinctivă, ce încorporează elemente și tehnologii de actualitate. Clădirea se încadrează în Clasa A, fiind recondiționată și amenajată cu scopul de a oferi atât angajatorilor, cât și angajaților un spațiu aerisit, cu lumină naturală ce sporește creativitatea și randamentul; dispune de spații verzi, terasă amenajată și locuri speciale pentru relaxare și socializare. Este perfectă pentru companii de dimensiuni medii și mari, care urmăresc îmbunătățirea stării de bine a angajaților și garantarea un mediu propice pentru a excela în business.