Comunicat de presă: STADT se relochează în clădirea de birouri Clasa A – Novis Plaza

//Comunicat de presă: STADT se relochează în clădirea de birouri Clasa A – Novis Plaza

Comunicat de presă: STADT se relochează în clădirea de birouri Clasa A – Novis Plaza

stadt-construct

STADT vor avea un nou sediu în Novis Plaza

Compania Stadt, specializată în comercializarea și montarea pardoselilor profesionale, își mută birourile în cea mai nouă clădire de birouri Clasa A din Cluj-Napoca, Novis Plaza.

Situată într-o zonă strategic poziționată, Novis Plaza va fi noul showroom Stadt, urmând ca relocarea să aibă loc în luna decembrie 2017.

Avem plăcerea de a îi ura bun venit noului nostru chiriaș. Ne bucură faptul că proiectul nostru Novis Plaza aduce asemenea companii importante precum Stadt. Această colaborare este produsul unei munci depuse de ambele echipe în procesul de negociere și acomodare a celor peste 24 de angajați Stadt. Suntem convinși că angajații lor se vor bucura de noile birouri, de facilitățile, designul, Ecosistemul Urban creat la Novis Plaza, dar și de beneficiile oferite doar chiriașilor noștri.”, spune Andrei Timofte, Administrator Unic Novis Plaza.

De ce Novis Plaza?

Conceptul, facilitatile, profesionalismul echipei Novis au fost motivele pentru care am ales deschiderea showroom-ului STADT în incinta Novis Plaza. Fiind vorba de o investiție majoră, am ales o locație care să îndeplinească cerintele noastre pe un termen lung.

Mulțumim echipei Novis pentru profesionalismul arătat pe parcursul negocierii contractului.” Adrian Ielciu, Manager General STADT.

În prezent, la Novis Plaza își desfășoară activitatea companii precum Transilvania Construcții, Opentrans, ENEX și EnergoESCO.

 

Despre Novis Plaza

Amplasată într-o zonă de business, cu peste 60 de companii și 2500 de angajați pe Tăietura Turcului 47, în imediata apropiere a două cartiere în plină dezvoltare (Grigorescu și Baciu), la doar 10 minute distanță de centru, Novis Plaza este o regenerare urbană, cu o arhitectură distinctivă, ce incorporează servicii și tehnologii de ultimă generație. Aici sunt disponibile 300 de locuri de parcare, atât subterane, cât și supraterane. De asemenea, Novis Plaza oferă serviciu de transport gratuit pentru angajații clădirii.

Suprafața închiriabilă din Corpurile A și B destinată spațiilor de birou este de 14,171 metri pătrați, iar suprafațele comune sunt constituite din terasă cu o priveliște 360° asupra Clujului și a Muzeului Etnografic, un Atrium de 400 metri pătrați. Zona comercială de la parterul clădirii însumează peste 1,200 de metri pătrați, cu 3 rampe de acces, și posibilități de compartimentare specifice fiecărui potențial client.

Pentru mai multe detalii despre Novis Plaza, puteți accesa www.novisplaza.ro

Despre STADT

Stadt Construct a fost fondată în anul 2006, de un grup de oameni tineri și entuziaști, având ca obiect de activitate comercializarea și instalarea pardoselilor profesionale, tehnice si de design. Cu o echipă de peste 25 de oameni, compania clujeană s-a remarcat prin seriozitatea și dedicarea față de fiecare proiect, cât și a serviciilor oferite și distribuirii produselor.

Descarcă acest comunicat de presă

By |2017-11-09T12:45:20+00:00noiembrie 9th, 2017|Comunicate de Presă|0 Comments