Comunicat de presă: Un nou chiriaș în Novis Plaza – Vos Logistics

//Comunicat de presă: Un nou chiriaș în Novis Plaza – Vos Logistics

Comunicat de presă: Un nou chiriaș în Novis Plaza – Vos Logistics

Vos Logistics

Un nou chiriaș în Novis Plaza – Vos Logistics

Din luna Ianuarie 2019, Vos Logistics se relochează în clădirea de birouri clasa A din Cluj-Napoca, Novis Plaza.

Etajul 2 al Corpului A, pe o suprafață de 1950 mp, își vor desfășura activitatea angajații companiei Vos Logistics din Cluj-Napoca. Investiția totală a amenajării noului sediu atinge suma de aproximativ 200.000 Euro.

Alegerea noului sediu a fost facută pe baza calității deosebite a ofertei financiare a locației, accesul facil pentru angajații noștri și a funcționalității clădirii. De asemenea,   Vos Logistics este o companie care pune mare accent pe protejarea mediului, iar facilitățile oferite de Novis Plaza în acest sens, converg cu politica firmei noastre. Dorim să oferim angajaților o atmosfera de lucru profesională, și în același timp plăcuta și relaxantă, iar Novis Plaza ne oferă posibilitatea îndeplinirii acestor cerințe.

Colaborarea cu Transilvania Construcții se dovedește a fi una fructuoasă, fiind foarte flexibili atunci când a venit vorba de cerințele noastre specifice. Ne dorim o colaborare de lungă durata, având in vedere menținerea standardelor înalte, oferite in prezent”, declară dl. Dozsa Marton Gyorgy, Manager General.

Chiriași existenți în Novis Plaza: SMedix, Stadt Construct, Theta by Pralina, Energo Esco, Open Trans, Zipper România, Medist Group și Transilvania Construcții.

Despre Vos Logistics

Firma Vos Logistics România a fost înființată în 2012 având ca activitate principală Transportul International Rutier de marfa.

În 2016 au fost înființate Vos Logistics Cargo SA și Vos Logistics Bulk SA cu scopul de a prelua gestionarea și coordonarea activității de transport internațional al grupului Vos ( Olanda, Franța, Belgia, Germania, Polonia)

Vos Logistics Romania SRL deține 99% din acțiunile celor doua firme noi.

Grupul de firme Vos din Romania are un număr de 414 angajați din care: 128 personal indirect productiv ( birouri)  si 286 conducători auto.

În 2017 cifra de afaceri a grupului VOS Romania a fost de: 118 milioane Euro. Pe 2018 vom avea o creștere față de 2017 cu 58% (187 mil Euro), iar in 2019 o creștere de cca 7.5% față de 2018 (201 mil Euro).

Despre Novis Plaza

Clădirea de birouri clasa A, Novis Plaza, este amplasată într-o zonă de business cu peste 60 de companii și 2500 de angajați. Conceptul clădirii este o regenerare urbană, cu o arhitectură distinctivă, îmbinată cu servicii și tehnologii de ultimă generație.

Facilitățile și beneficiile prezente în Novis Plaza creează ambianța ideală pentru un mediu de lucru echilibrat, stare de bine a angajatului fiind elementul central: sală de fitness, terasă amenajată în stil japonez, zonă de meditație și yoga, sală de conferințe, lounge și game room, trei zone de parcare, dintre care două supraterane și una subterană, parcări pentru biciclete, biciclete electrice, parcări special amenajate pentru mașinile electrice și stații de încărcare.

La parterul corpului A se află restaurantul Theta by Pralina, iar corpul B al clădirii, momentan aflat în stadiul de amenajare, va pune la dispoziție angajaților din Tetarom I, și nu numai, o zonă de foodcourt.

By |2019-02-01T08:56:11+00:00octombrie 29th, 2018|Comunicate de Presă|0 Comments