Soulful Office Building

Novis Plaza reprezinta excelenta contemporana in business! Prin aplicarea conceptului “Soulful Office Building” si prin activitatile noastre sporim productivitatea angajatilor tai si crestem eficienta afacerii tale. Oferim spatii de birouri personalizate, care pun accent pe relatia dintre om-natura-spatiu de lucru, ajutand astfel la sporirea confortului si la maximizarea performanetei fiecarui angajat.

DESCOPERA NOVIS PLAZA

VIZIUNE

NOVIS PLAZA urmareste obtinerea excelentei prin crearea unui Ecosistem Urban Evoluat, in care stimularea creativitatii si a capabilitatilor de munca este in prim plan. Dorim sa ne axam pe o abordare contemporana si sa realizam acest lucru prin cresterea starii de bine a angajatului, generata de climatul productiv si relaxant in care lucreaza.

Tinta noastra este sa creem un „Soulful office building” axat pe dezvoltarea fiecarei culturi organizationale prin maximizarea potentialului creativ. Dorim sa cream spatii unice in care toti cei care interactioneaza sa se poata dezvolta armonios din punct de vedere personal si profesional.

Prin facilitatile oferite dorim ca Novis Plaza sa fie perceput ca fiind nu doar o cladire, ci un intreg areal care genereaza o stare de bine, regasita prin generozitatea spatiului, spatii comune care suscita interactivitatea, terase si spatii verzi care sa corespunda criteriilor de job satisfaction printr-un climat productiv si relaxant.

MISIUNE

Novis Plaza reiventeaza conceptul de cladire de birouri pentru a deveni un etalon in cadrul acestui tip de cladiri din Cluj. Sustinem parteneriatul caracterizat de o abordare transparenta si de o puternica orientare catre client in raportul cost-beneficiu. Punem la dispozitie toate serviciile specifice cladirilor de birouri clasa A: cafeterii, restaurante si cluburi de fitness, insotite de servicii administrative oferite pe intreaga perioada contractuala.

Obiectivul urmarit este o eficienta ridicata a costurilor de climatizare si, implicit, o eficientizare a consumului pentru chiriasi. Suntem increzatori intr-o colaborare atenta cu chiriasii pentru a implini alte obiective sau pentru a crea facilitati pe care si le doresc acestia, contribuind la o performanta comuna sustenabila.

In acest sens avem in vedere:
● O abordare inovativa – veridica pentru o crestere sustenabila;
● Atentie sporita la nevoile angajatilor si chiriasilor si un parteneriat construit pe termen lung pentru a dezvolta si mentine relatii profesionale care sa asigure starea de bine a tuturor partilor implicate;
● Responsabilitate si activism pentru conservarea mediului inconjurator;
● Comunicare si transparenta argumentata fata de chiriasi pentru ca acestia sa poata lua o decizie corecta concordanta culturii organizationale a companiei lor;

CONCEPT DESIGN

Investim fiecare nivel al cladirii cu creativitate. Mizam pe invaluirea spatiilor de interactiune cu forme simple, spatii verzi si terase, axandu-ne pe potentarea luminii naturale. Designul interior reflecta ideea de „Soulful office building”, tocmai prin modalitatea de compartimentare flexibila, ce ofera solutii perfecte pentru maximizarea productivitatii. Ne bazam integral pe un concept design care scoate in evidenta relatiea om – natura – spatiu de lucru.

Tu esti cel pentru care munca e pasiune. Pentru tine, timpul nu se limiteaza la ore si la program de lucru, ci la idei aplicate cu succes. Noi suntem cei ce au grija ca pasiunea ta sa se afle in concordanta cu spatiul in care iti desfasori activitatea. Noi suntem cei ce care iti sporesc sansele de initiativa si iti ofera surse de inspiratie pentru a gasi idei pe care sa le aplici.

Beneficiile unui birou la Novis Plaza