Viziune, Misiune, Valori, Concept2017-11-08T14:14:16+00:00

Viziune

Fii în continuă dezvoltare!

Viziunea Novis Plaza se conturează în jurul ideii de Ecosistem Urban Evoluat ce tinde spre atingerea excelenței în business. În prim plan se află starea de bine a angajatului, de aceea am generat un mediu propice pentru stimularea creativității și sporirea productivității.

Datorită posibilității de personalizare a biroului, Novis Plaza este alegerea potrivită pentru orice cultură organizațională și pentru dezvoltarea sau conturarea acesteia.

Spațiile unice puse la dispoziție, au ca obiectiv dezvoltarea armonioasă a angajaților atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal. Locurile special amenajate pentru socializare aduc un plus de bună dispoziție și recreere la locul de muncă.

Viziune
Misiune

Misiune

Implicarea reprezintă drumul spre succes!

Misiunea noastră este de a deveni un etalon pentru clădirile Clasa A din Cluj Napoca. Susținem transparența în parteneriate, orientarea spre client și raportul calitate-preț. Principalul nostru interes este să satisfacem atât nevoile angajatorului, cât și nevoile angajatului. Credem că o companie puternică și de succes, nu este construită doar din munca CEO-ului și a bordului de conducere, ci și datorită implicării angajaților și a lucrului în echipă, armoniei și inovației. De aceea, pentru noi este important ca întregul colectiv să fie fericit și să se poată dezvolta pe toate planurile.

Novis Plaza dispune de toate serviciile specifice clădirilor de birouri Clasa A, oferim servicii administrative pe întreaga perioadă contractuală, credem într-o colaborare atentă cu chiriașii, suntem deschiși sugestiilor pentru a ne îmbunătăți serviciile și pentru a crea facilități pe care aceștia și le doresc, contribuind, astfel, la o îmbunătățire a performanței.

De asemenea, punem preț pe mediul înconjurător, protejarea și conservarea acestuia.

Valori

Îndrăznește să inspiri!

La baza culturii organizaționale stau valorile fundamentale după care compania se ghidează în activitatea sa de zi cu zi, dar și în relațiile cu partenerii, colaboratorii și angajații.

Valorile fundamentale Novis Plaza sunt:

1. Adaptabilitatea – fiecare chiriaș este diferit prin cultura organizațională, necesități și mod de activitate. De aceea, încercăm să ne adaptăm nevoilor fiecărui chiriaș în parte și să le oferim satisfacție și sprijin ori de câte ori este nevoie.

2. Inovație – aducem pe piața clujeană ultimele tendințe în materie de tehnologie, design și construcții, creând spații care îmbină atât un mediu de lucru plăcut, creativ și productiv, cât și un mediu de relaxare și bună dispoziție.

3. Integritate – respectăm onestitatea și transparența și aplicăm acest principiu al integrității în fiecare relație pe care am stabilit-o și dezvoltat-o.

Valori
Concept

Concept

Simplitatea definește frumusețea!

Simplitatea este principiul pe care Novis Plaza s-a dezvoltat. Fiecare nivel al clădirii a fost gândit și construit pentru a spori volumul de lumină naturală. Amenajat cu atenție și creativitate, formele simple ale clădirii împreună cu spațiile verzi, terasele, spațiile de interacțiune și compartimentarea flexibilă, oferă soluțiile ideale pentru maximizarea productivității. Îmbinarea între arhitectură, mediul înconjurător și oameni este esențială pentru crearea unui spațiu propice de dezvoltare personală și profesională.

Timpul petrecut la locul de muncă nu ar trebui să se rezume doar la programul de lucru, ci la aplicarea
ideilor cu succes și dezvoltarea pasiunilor. Prin unirea elementelor de design și a spațiilor verzi, creăm ambientul care facilitează desfășurarea activităților, sporesc inițiativa și îți oferă surse de inspirație pentru desfășurarea activității la birou și găsirea celor mai potrivite soluții.